Thursday, June 30, 2011

Thanks you My Sis RARA^^



This is My Lovely Sis RARA FARAMYZA  !
ILOVEYOUSOMCH sys ! ^^
btw , THANKYOUSOMUCH for edited my blog . .
its so BEUTIFULL sayangs !
i love its so much !
thanks sangad sangad coz editkan blog adek . .
sayang sis sangat sangat .
muahx ! xoxo .



Thanks for reading! ♥

SICK =,="



hello kawankawan ! :D
Harini fara sakit lahh ! hmm . .

pada mulanya saya sakit perut . .
maby puncanya dr makanan kantin sekolah !

kenapa sebab saya ckp mcm too ?
sebab startnya selepas saya makan nasi lemak kat sekolah membuatkan saya sakit perut . .
ashit ashit , kuar masuk tandas jerk tp hasilnya ta ade . .
perut masih meragam sampai sekarang meyh . .
aduii . .sakit !
tolong lah sihatkan perutku ini .

Thanks for reading! ♥

Tuesday, June 28, 2011

esok sekolah ! caption : malas nak pergi !

aduii . .
esok kne sekolah lahh pulak . .
malasnya saya nak pergi sekolah ! ! =,="

mama boley tak saya cuti lgy ? huhu . .
tpy mama tak kaci . .
hmm . . terpaksalah pergi sekolah esok . .
byee . .

Thanks for reading! ♥

wearing TUDUNG ! ^^

  


(caption : saya tahu saya tidak SELAWA + SECHANTIK awk ! :D )


Thanks for reading! ♥

Monday, June 27, 2011

sedih utk meninggalkan KEM PERMATA HATI ! :( <------

Hello kawakawan ! ^^
terlebih dahulu , fyra da lama ta update blog ini . .
rindu sangats sangats meyh !
sorry because da lama tak update blog ini diatas sebab sebab tertentu .
*ehy ? ape da saya mengarot niy ? haha .  :D


 3hari yg lepas , aitu bersamaan 24 JUN 2011 ,
hari yg sangat menyeronokkan diri saya ! ^^
sebenarnya pada tarikh tersebut , saya pergi KEM PERMATA HATI 
anjuran sekolah saya .

pada mulanya perasaan saya mengatakan jangan pergi . .
sebab sebabnya saya tak ade kawan  . . huhu .
tapi saya tekad untuk pergi ke sana . .

apabila saya sampai disana ,
tanggapan mula mula saya adalah kem itu macam penjara ! HAHA .
sebabnya penjaga kitaorg bad masa itu , garang sangat ! menakutkan kami semua !
tpy rupanya itu bukannya fc kem kami . .
fc kem kami belum sampai lagi time too . .
syukurlahh kalau mcm too . .


(bersambung )





Thanks for reading! ♥

26 JUN 2011 , menyedihkan ! =,="

hello kawankawan . .
sorry sangat2 not in the mood . .
because fara bru PUTUS dgn roy .
thanks for leave me dear .
but i still love you .


Thanks for reading! ♥

Wednesday, June 22, 2011

HAPPY FIRST ANIVERSARY sayangs ! ^^

 



today ,
fara nak wish HAPPY OUR FIRST ANIVERSARY to my specials biy iaitu
Ezroy . .
you mesti tak ingat semua ni kan ?
meyh i ingatkan you . .
now we allready couple 1month 4day . .
but sorry late wish . .
tak sangka kan . kita da couple 1month .
i hope ourrelationship niy until die .

thepicture yg i buat sendiri too hanya untuk kamu jee sayangs . .
sorry if BURUK . huhu .
sebelum itu ,
i nak minta maaf sangat sangat kalau i ade buat salah kat you .
terutama sekali pasal exbf i . .
grr . . arhh ! just forget all the past ok dear . .

i just want you to know that ,
IJUSTLOVEYOUBABY !
that its !





Thanks for reading! ♥

WEYH ! dia masih berJANJI dgn aku !

askum and selamat sejahtera kepada pembaca entry ini .
tajuk kali ini adalah , dia masih berJANJI PALSU dgn saya !
patut ker saya percaya lagi kata - kata DIA ?

Opss ! oh sama sekali TIDAK lah !
tapi  saya akan cuba tngok JANJI dia too , sampai bila .

kamu semua tahu tak ?
fara jenis org yg PANTANG DICABAR and org yg suka berpegang pada JANJI thu !
if sekali orang too MENIPU or MUNGKIR JANJI ,
fara memang susah untuk percaya DIA lagi !

dia berkata : 
"aku masih sayangs sangat dgn kau "
kedua :
kau sanggup tunggu aku tak ?
ketiga adalah facetoface dgn DIA  . . 
lagi lah tak boleh belah !
dia berJANJI lagi . .
dia berkata :
kau boleh tunggu aku tak ?
saya :
sampai bile ?
dia :
sampai aku clash dgn ain .
saya : 
tapi too bile ? meyh aku tentukan masa ok .
dia :
ok . .ape dia ?
saya :seminggu lepas raya KAU KNE CLASH DGN AIN !! if itu pun kau nak aku + kau kata kau still SAYANG SANGAT dgn aku .
aku nak time kau minta putus too dgn mata aku sendiri .
dia :
okay aku SETUJU . AKU JANJI  .

huh ?! tengok too kawan kawan . . 
sampai begitu sekali fara buad . .
tapi ta tahu lah JANJI dia itu semua betul or tidak . . 
benci betul dia yg membuat perasaan aku timbul balik kat dia !
secondnya pulak ,
dia baru je hantar msg kat dalam phone saya pada pukul 4 pagi tadi .
yg mengatakan :

AWK UAT MASA NIEW AWK COUPLE AR NGAN CPE2 DULU .
SAYA TAKUT T SAYA TA DAPAT TUNAIKAN JANJI AT AWK !
HUH ! WHT ?!
APEE SEMUA NI LAGI !
aku tahu kau too susah nak  PEGANG JANJI ! 
*huh ! ambik da kena sebijik !

so DIA permainkan aku lahh selama niy ?
okay takpe !
today memang hari kau !
tapi esok lusa hari aku !
aku akan buat PEMBALASAN utk kau !
wait and see !




Thanks for reading! ♥

yeahh ! SUKAnya ! ^^

yahoo !
HAPPY meyh !
esok saya diberi CUTI oleh Mama !
alangkah syoknya diriku ! ^^


Thanks for reading! ♥

saya ni DEMAM ker ? @,@

Hello kawankawan yg sudi membaca blog Fyra ! :D

disini saya ingin menanyakan adakah saya ini DEMAM ? huhu .
bukannya apee meyh. . 
saje je tanya . . haha !

btw , time saya tidur petang tadi ,
MAMA , rasa badan saya . .
mama kata saya ni DEMAM .
badan anakku ni PANAS ni . .

tapi MAMA , fara tak rasa nak DEMAM meyh . .
saya rasa okay jerk Sihat dan Kuat ! ^^
hehe .
MAMA tak perlu risau okay . .
THANKS YOU so much because MAMA sangat mengambil berat tentang saya !
iloveyouallways  ! ^^


Thanks for reading! ♥

Sunday, June 19, 2011

19 JUNE 2011 hari AHAD ! :(


Tadi jumpa dia .
maby ni buat kali terakhir aku berjumpa dia .
lagipun . aku dapat merasakan memang KITA TAK ADE JODOH LAGI UTK BERSAMA .

aku tak tahu sekarang . .
sama ade nak percayakan kau atau tidak . .
apee maksud kau hantar inbox at FACEBOOK aku ?
kau kata , " nasib baik la aku ta pukul kau tady . sebab aku masih sayang kau lgy . "
apee maksud semua ni ? 
tolong terangkan !

kau jangan aku membuat harapan lagi untuk kau !
kau masih sayang aku ?
kenapa kau tak jujur je tadi !
cuba kau cakap dengan aku , apee lagi sebenarnya kau nak dr aku ?
okay aku jujur dgn kau skrg , memang aku masih sayang kau jugak . .
tapi dah tak adee gunanya lagi . .
aku menyesal sangat lepaskan kau haritu .
penyesalan yg tiada kesudahan . .

tapi sekarangkan kau ade Ain ( penganti baru aku)
so BAGUSS lahh !
KAU JAGALAH AIN TOO ELOK2 , SEBAGAIMANA KAU JAGA DAN BANYAK BERKORBAN DEMI AKU DALAM 7BULAN YG LEPAS !
maby sebab kita memang tidak ade jodoh kut lan . .
tape fara faham semua pasal lan .

if ade JODOH too , kita tak akan kemana pun kan ?
betul kan apee fara cakapkan ni kan lan ?
and lagi 1 , if adelah JODOH too ,
pasti ALLAH akan ketemukan kita dan satukan kita kembali .
Amin .

sebelum itu ,
aku minta maap lagi sekali kat kau sebab aku selama ni memperlakukan mcm KULI BATAK .
aku tahu aku memang KEJAM dgn kau !
aku pun tak tahu kenapa aku boleh buat kau sebegitu !
aku KIKIS DUIT kau banyak . .
yee aku ngaku !
tapi itu semua pragai aku dulu .
aku cuma hanya menguji kesabaran kau terhadap aku . .
tapi tak ade lahh sampai seteruk yg kau sangkakan . .
aku da sedar lama da pasal pragai + sikap aku terhadap kau !
memang semua too salah aku !

kau pun ade minta maap kat aku tadi kan ?
kau cakap :" aq minta maap psl tdi . aq tahu semua aq yg bab too kau sakit . "

then niyy saya cakap dekat dia :
da too ? memang aku kurus . . aku sakit skrg , kau pun tak penah pikir kan ? berat aku turun lgy . . skrg 35 . . kurus kan ? ini semua sebab aku sakit . . aku hukum dri aku sendiri , pasal kesalahan aku kat kau . . ade kau pkr aku mkn or tak mkn ? up to you lahh if kau nak caye ker tak . . aku takde slera nak mkn sejak aku sakit , sejak kita break , sejak kita ade problem, and smpai ke harini . . kau tahu semua too ? tak kan ? MEMANG AKU NAK MENANGIS TDY ! tapi aku tahan . . terasa sebak sgt .
sebab aku masih sayangs kau jugak !

dah dah ! 
enough lahh ! 
semuanya sudah berakhir sudah . .
kau pergilah berbahagia dgn ain too . .
walaupun hati aku sakit tengok kau bersama ain . .
aku doakan kau terbaik . .
maby ni jalan atau cara terbaik kita BERPISAH .
cuma , aku just nak kau egad ,
aku sentiasa sayangs kau . .
kbye .


Thanks for reading! ♥

HAPPY FATHER'S DAY ! ♥♥


HAPPY FATHER DAY ! :D
Specially for my Abah !
Selamat Hari Bapa ! ^^
you such the GREATS FATHER ever !
iloveyousomuch abah !

Thanks for reading! ♥

Wednesday, June 15, 2011

mood : TIDUR + BEGANG !


da 2 , 3 , 4 , 5 hari  saya mengantuk . .
tapi kenapa bila dekat sekolah , saya mesti tidur ?
kenapa kat rumah saya tak boleyy tidur ?
HAHA ! pelik pelik !

hmm . . nevermind all thats !
the importands that what i want too tell you . .
is all abouts my exbf  !

i really HATE you Azlan !
tolong belah lahh dari hidup aku !
kenapa kau muncul kembali ,
setelah aku Tidak memerlukan kau ?
aku da ade Ezroy !
dia lagi Baguss dr kau yg suka nak merogol org !
oppss ! in public !
aku memang sengaja nak malukan kau disini !
aku memang sakit hati dengan apee yg kau da buad selama ni !
TIADA MAAF buatmu !
Peragai kau sebiji macam Setan !

btw , plss lahh weyh !
kau jangan jaga tepi kain org arhh !
jaga tepi kain sendiri tak bolehh ker huh ?!
kau jangan plak nak mengacau hubungan baru aku bina dgn Ezroy !
aku really sayang dia sekarang !
aku da tak penah kacau hubungan kau !
so jangan nak menyebuk hubungan aku dgn huby aku !

Thanks for reading! ♥

you are my Special ! ^^







iloveyousomuchx darl . ! ♥
sweet tak pic niyy ? HAHA !
biyy , dengar sini yee  . .
all my friends said we sepadan and bak kata i , " PERFECT TWO " . .
 that right ?
our caleringtone !
Ngee ~ ^^

you lahh lelaki yg Terbaik ! 
*rasa rasanya lahh ! ^^
you , suka sangats bagi soalan soalan pelik kat i kan  ?
kenapa ? 
sampai i sendiri pun , tak tahu nak jawab apee . .
you Tak Percaya i kerr ?
Honestly lahh !
i really Suka you !
sayangs you sangats !
i need you always 24hours boleyy tak ?
HAHA ! gedikk plak .
jangan tinggalkan i tau !
ingat our promise okay !
apee yg i cakap niyy i serius lahh sayangs . .
pleasess trust me . .
you only in my heart !

you ,
jgn lahh stress stress tau !
i taknak you Sakit !
you too Jauh dr i . .
susahlahh if i nak takecare of you ,
if you Sakit . .

sayangs ,
you kne Makan selalu tau !
ingat Pesan i niyy !
jangan lahh ashit makan "roti dgn air milo jerk " !
tak elok tahu , ashit makan macam too jerk . .
i selalu fikirkan kesihatan you okay . .
i really tanak terjadi ape ape buruk terhadap kesayangan i !
jaga lahh kesihatan you baik baik keyhh !

biyy ,
imissyousodamnmuchx sayangs !
bila awk niyy nak balik dr Penang too ?
balik lahh cepat cepat !
saya rindu awk sangat !
nanti bila awk  balik sini , 
saya nak Pelukkan awk aww ? HAHA !
i need your HUG my huby ?
you boleyy lahh temankan i selalu disisi kan ?
wah wah wah ! Bestnya ! HAHA !
cepat pulang tau sayangs !

awk awk ?
saya niyy sebenarnya masih ragu dengan awk . .
kenapa awk suka saya pada mulanya ?
kenapa awk katakan Chenta kepada saya ?
saya bukannya Perfect pun !
saya TAK LAWA + Buruk + Ugly + kadang kadang Nerd plak too ! haha !
nak jugak terima saya ker ?
percaya lahh awk , saya Buruk !
saya takut nanti , bila kita face 2 face nanti ,
lepas itu awk Tinggalkan saya ! =,= "
saya taknak benda itu terjadi lagi !
Hati saya da banyak kecewa . .
awk pun tahu kan ?

tolong jangan kecewakan saya okay sayangs ?
and dont leave me !
coz i really need you !
xoxo !
































Thanks for reading! ♥

Monday, June 13, 2011

sayangs kamu ! ^^ ♥


 
this mine biyy ! ^^
terlebih dahulu biyy , thanks for except me walau ape pun ! 
Thanks You So Much !
biyy , im so so sorry yee . .
i banyak sangat timbul masalah at you kan ?
tapi you sangat memahami i . .
terima kasih tau .
i suka dgn sikap you too . .

sorry time mula mula too , i susah nak terima sesiapa termasuk you . .
you know why kan ?
because i tak  boleh lupakan exbf i !
but i except you kan ? HAHA ! 
i pun tatau y , i boleyy except you . .

walaupun kita da in relationship 3 minggu yg lepas . .
i baru start terima sayangs and love you bru  1 minggu . .
hope you understand me okay . .
now i try too love you !
really . .
iloveyou yaww !
you da bagi i harapan . .
jgn sia sia kan cinta i niyy tau !
i tanak you jadi macam Ex Boyfriend i !
dia terlalu mempercayai dan mengikuti kawankawan dia yg TakGuna !
i tanak you jadi macam diaorg keyh . .
jangan kecewakan i . .
i really da sayang you . .
jangan penah tnggalkan i !
i da puas sangat sangat Sakit Hati dengan lelaki !
maby you lorr yg terakhir !
you only in my heart right now ! ^^
dengar too tau . .









Thanks for reading! ♥

Penat ! =,="

Harini sungguh penat sangat ! !
kamu semua nak tahu kenapa saya macam ni ?
hmm . . entah kenapa lahh sejak 2 , 3 , 4 , 5 hari ni fara tidak adee beberapa mood ! :(

Harini first day start school .
boring tersangat ! =,= "


sebenarnya fara Mengantuk + Penat lahh !
too yg takde mood pgy sekolah . .
tadi bangun sekolah , agak lahh awal meyh . .
pukul 5.30 pagi , saya da bangun meyh ! awalkan ? HAHA !
frist , memang lahh excited nak pergi sekolah , becouse why ?
becouse nak jumpa kawankawan . . HAHA ! just thats !
rindu kawankawan lahh . .
da 2 minggu tak tengok batang idung kawankawan too . . HAHA ! 
*sewel . xD

tadi at school , nak tau fyra buad apee ?
HAHA ! apee lagi kalau bukan , TIDUR !
Ngee ~ teruk kan saya ? biar lahh ! sukahatilahh nak tidur . .
adee saya kacau hidup awk semua ?
 tak ade langsung kan ? 
so jangan sibuk lahh ! hehe 
BEST sangatsangats tidur tadi meyh ! wee ~
tapi yg tak bestnya , class too bising always !
nasib baik tadi class saya tak bising . .

time cikgu mengajar pun , saya dgn selamber jee tidur ! HAHA !
nasib baik cikgu too tak perasan saya tidur ! huhu . .
*sorry yee cikgu , saya tertidur tadi . . sebabnya saya tak cukup tidur and saya letih lorr . :D

then masa balik sekolah too , yg bestnya !
becouse dapat pulang ker rumah !
tadi saya masak meyh . .
sedap sangat aww !♥
yumz yumz yumz ! ^^
saya masak simple jee . .
maklum lahh saya ni jarang berada di dapur . .
so tadi perut saya kelaparan sangat !
mama pun tak masak . .
so apee lagi nak buad ?
saya mengambil keputusan utk masak Telur Hancur ! ^^
hehe ! Best jugak rasa masakan sendiri . .
biar lahh simple , janji sedap !
memang syokk lahh !
wah wah wah ! ^^



Thanks for reading! ♥

Friday, June 10, 2011

mood : BOSAN + TAKDE MOOD ! :(

aduii ! 
sangat lorr BOSAN harini !c
sorry yee ?
saya TAKDE MOOD harini !
huhu ! =,="


enta kenapa lorr tiba tiba jee aku takde mood !
sorry tau sebab aku buad pasal . .
sebab aku geram dgn awek kau lgy 1 too !
adee ker patut , dye kata aku niy TERLALU BATAK dgn kau ?
F***k lorr weyh !
 too yg membuatkan aku bocorkan rahsia kau !
btw , sorry . .
*da lorr tuka topic plak ! takde mood nak cite pasal niyy !


hari sudah menunggu siang !
now da pukul 3.30pagi . .
but aku still tak boleh tidur . .
kenapa dgn aku niyy ?
HAHA ! aku pun tak tahu kenapa dgn diri aku ni !

wahai nur farahin !
tidur lorr awk , sebelum awk ditidurkan ! HAHA !
kan da jadi Sewel Sudah ! xD

pagi niyy fara pergi tuision dgn kawankawan tersayang saya , Anak Anak Din ! ^^
wott wott ! sayang korang sangat wow !
thanks sebab korang selalu disisi aku ketika susah dan senang !
aku memang sayangs korang yaww !

da lorr  . .
saya tatau nak cite apee dah . .
bubye !






Thanks for reading! ♥

KEBOSANAN melanda diantara K.A.M.I ! =,= "

(Before )




HAHA bosan gileee kud time nyy , then aku pun ajak laa fasyaa lahh kua lepak kat STARBUCK .
HAHA . time ngah lepak tuu , ade lahh sorangg mamat nyy terlangar CAFE LATTE  fasyaa laa . dye pun apee agy ' OHH GOD ! FUCKINGG DAMN LAA U , U TAK NAMPAK KER BADAN I YG BESAA GAJAH NY DUDUDK KAT SINI ? ADOI !'rupe-rupenyee , mamat tuh memb dye , HAHA . tu lahh berani sangat nak sound orangg ny makcik oi ! erm , tengok tengok dorang da lepak and buat KECOH MULUT LONGKANG .! HAHA ! pdn muka hang !

( After That )


After thats ,
kitaorang pergi lorr jalanjalan ! :D
memang best sangat sangat yunk !
thanks sebab da membahagiakan hari i harini ! 
iloveyousofuckingmuch !











 





Thanks for reading! ♥

4 / 6 / 2011 !

4 / 6 / 2011 ?
nak tahu tarikh apee ?
ianya berlaku semalam . .
Best sangat sangat semalam !

pada mulanya ,
awk mencabar saya datang ke rumah awk kan ?
So saya memang suka sangat terima cabaran awk  too !

pada pukul 8.35 pagi semalam ,
saya bgun dr tidur . .
then mandi mandi . .
lepas mandi too , saya pun terus siap siap untuk berjumpa  dengan awk .

dalam pukul 11 pagi ,
saya kol awk . .
tapi ( fara fauzana awkk too yg jawab kol . . ) HAHA !
Jeles jugak tahu sebab fara fauzana tak kasi saya bercakap dgn awk . .
saya pula , mengambil keputusan untuk menelefon bakal ayah mertua saya . . NGEE ~

perkataan mula mula saya cakap,
" hello assalammualaikum pakcik . . lan adee tak ? "
(alahai sopannya saya ketika itu ) =,="
OFCOZZ lorhh sopan meyh ! HAHA !
saya kan tengah bercakap dengan bakal ayah mertua saya . .
mestilah berbudi bahasa . . hehe !

then , ayah awk pun berkata , 
"walaikumsalam, lan ade je kat sini . . jap yee pakcik panggilkan dia . "
huhu . .

yess yess !
akhirnya , dapat jugak saya mendengar suara dan bercakap dgn awk ! :D
Saya cuma ingin mengatakan , saya OnTheWay pergi rumah awk . .
(bertapa gembiranya saya masa itu )

awk ow awk ?
nak tahu tak ?
bertapa susahnya saya pergi rumah awk too yg jauh di Cheras too .
tapi saya tetap terima cabaran yg anda berikan kepada saya !
saya pergi seorang diri jee !
ni semua sebab saya memang sayang awk !
saya nak jugak berkorban untuk awk !
ashit ashit awk jee kan , berkorban untuk saya kan ? 
so saya kena jugak lorr berkorban untuk awk . .

Semasa saya dalam perjalanan pergi ke rumah awk ,
tiba tiba saya menitiskan air mata . . 
maksudnya , saya Menangis lorr kerana awk !
semasa saya menangis too , semua orang dalam bas too ,
padang padang jee saya !
arhh ! peduli apee saya ? sukahati saya lorr nak menangis dalam bas to kan ?
HAHA ! ^^

sesudah jee saya sampai di rumah awk . .
ayah awk sedang membersihkan halaman rumah  . .
ayah awk terkejut sangat tiba2 saya boleh muncul disitu . .

kemudiannya ,
saya tanya ayah awk , dimanakah awk ?
ayah awk kata , adee at belakang umah . .
lalu saya bergegas mencari awk di belakang . .
sesudah saya  terjumpa awk . .

awk mengungkit semua kesalahan yg telah saya lakukan . .
biarlah awk marah marah dan ungkit ungkit semua itu  . .
suka sangat saya mendengarnya . .
kerana saya tahu , dan saya mengaku itu semua kesalahan saya . .
but i really sorry !

lebih kurang 2 jam jugak lorr awk mengungkit kesemua kesalahan yg saya telah lakukan . .
awk membuatkan saya menangis teruk disebabkan awk !
awk tolong lorr percaya saya .
saya da tak mcm dulu . .
saya sudah Berubah !
saya nak awk !
saya sayangs awk sangats !

awk oh awk ?
awk da tengok kan video yg saya buat khas untuk awk too kan ?
itu semua saya buat memang datangnya dr hati saya !
time awk tengok video too ,
saya tahu awk macam nak menangis . .
sebab apee saya tahu ?
sebab saya tengok dari mata awk . .
mata awk too , berair . .
tapi awk tahan kan ?


awk ?
saya memang sayangs awk sangat sangat !
saya serius lorr awk !
tolong lorr percaya kan saya . .

bytheways ,
time awk da tengok saya menangis too ,
awk cuba untuk memujuk saya kan ?
walaupun luaran awk too , Keras . .
tapi saya tahu yg didalam hati awk too Lembut !
saya memang sayangs awk lorr biyy !


tolong egad jugak yee JANJI awk too !
saya pegang JANJI awk too dengan baik !e
egad 1bulan jee okay !
loveyawwxx !

Thanks for reading! ♥

Thursday, June 2, 2011

imissyousomuch awkk ! ! ♥


kerana ego saya , saya menyesal sangat !
Saya ade buad video khas untuk awk . .
tapi awk da tak ade dalam hidup saya . .
Harap awk tngok lorr video itu okay . .

Niy kisah kita berdua .
awk ingat lagi tak ?
saya layan awk dengan baik sangat !
awk pun layan saya baik dan penuh dengan kasihsayang yg telah awk berikan kepada saya !
mesranya kita masa too kan ?
saya da buad awk jatuh hati pada saya .
dan awk terlalu sayangskan saya !
Saya pun Terlalu Sayangskan Awk !

Tapi saya terlalu KHILAFNYA saya!
Saya abaikan awk !
saya tahu saya Ego !
saya buta melihat ketulusan hati awk terhadap saya !
saya lukai prasaan awk !
saya banyak sangat tipu awk .
saya sibuk layan org lain .
Sehinggakan awk menangis kerana saya . . 

Saya tidak pedulikan awk . .
saya slalu buad salah .
bile awk Control saya , saya mawa mawa awk . .
saya tak suka awk control saya . .
Bile awk marah saya , saya salahkan awk balik !
i am so sorry awkk !
saya tahu saya suka buad tak endah je at awk .
saya tahu time too , awk perlukan saya .
saya tahu awk banyak terluka disebabkan saya !

Awk !
terbanyak sangat awk berkorban untuk saya !
(tapi saya BODO ! memang saya BODO ! sebab saya tak menghargai awk selama awk disisi !)
tapi saya amat menyesali perbuatan tersebut !
btw , awk rela sedih and bersusah asalkan awk nak saya bahagia !
butanya hati saya sebab tak menghargai awk !

Tapi suatu masa too saya amat merindui awk !
mcm sekarang ni !
Kosong sgt idup saya tnpa awk !
Selalunya setiap pagi dan mlm , 
awk mcg saya !
saya RINDU mcg awk !
(gud morning cyg , gudnite cyg , sayang syg sgt sgt ! )
tapi skrg da tak ade mcg awk !
tiba tiba awk call saya .
time too , memang saya tak ade mud , coz saya adee problem .

Dengan secara tiba tiba awk minta maaf  pada saya .
awk cakap awk da tak dapat kembali bersama saya lagi ! 
*mood saya memang sangat sedih time too ! :(

Awk kata awk da ade orang lain yg selalu ambilberat pasal awk . .
awk ckp awk da jumpa org lain , masa saya abaikan awk . .
saya bukan berniat pun nak abaikan awk . .
time awk pergi at Pahang ,
saya bukannya tanak contact awk ,
tapi saya tanak ganggu awk semasa di hospital tersebut .
saya nak awk sihat sepenuhnya !
tapi kini ,
BETAPA HANCURNYA HATI SAYA DGN SEMUA PENJELASAN AWK !

Sejak dari itu ,
saya tak dapat terima kenyataan awk da jadi milik org lain . 

Awk ! !
KEMBALILAH ! !
Saya nak cakap at awk yg saya menyesal sangat sebab sia siakan awk !
(maby ni balasan untuk saya kerana terlalu ego ! )

SAYA MINTA MAAF SANGAT SANGAT AT AWK !
SAYA PERLUKAN AWK KEMBALI !
TOLONG LAHH !



iloveyousomuch Azlan !


 ( saat indah waktu kita bersama ! )















 awk ? ?
masih ingat tak pasal baju ni ?
huhu . .
baju ni kita beli sama sama . .
baju saya , senang jee nak cari . .
tapi time nak cari baju untuk awk , tak jumpa plak . .
HAHA ! saya nak baju awk sama colour dengan saya , iatu Purple ! :D
tapela if tak jmpe pun colour yg sama too , janjikan baju kita elmo sama sama !
HUHU ! saya sangat happy sangat bila bersama kamu !

awk ow awk ? ?
awk nak tahu tak , time awk pakai baju elmo too , nampak smartss sangats meyh !
bertambah saya sayangs sgt at awk ! 1

awk ?
dengar apee yg saya nak katakan ni !
saya MEMANG MERINDUI AWK AZLAN !
Saya menyesal sangat melepaskan awk pergi ! 
I REALLY NEED YOU ! :(


video

Thanks for reading! ♥

Sila click disini okay :)