Sunday, May 29, 2011

iloveyou Biyy ! ♥

Assalammualaikum ,
Hello kepada semua pembaca bloggy Fyra ! :D

Hari ini sungguh bermakna dalam hidup saya sekarang !
Ia berlaku cepat . .

Pada pukul 9pagi tadi , saya menemui Cinta sejati . . HAHA  ! xD
aku pun tak tahu macam mana aku boleyy terkeluar perkataan ," iloveyoumore " itu at you sayangs !
aduii . . agak lorr malu meyh . . first time aku jadi macam ni tahu tak ?
memang Malu gilerr ! =="

first first too kau yg add aku add Facebook . .
ceritanya hanya untuk kenal kenal . .
so aku on jee biyy . .

HAHA ! tapi kau nak tahu tak biyy ?
aku pun tak tahu nak cakap dengan kau macam mana . .
time kita im too , hatiku berkata , " in love with you " ! Ngee ! xD
lawak kan biyy ?
masalahnya ini semuanya betul sayangs . .
up too you if percaya atau tidak . .


Yang i tahu sekarang , iloveyou !
i sayangs you !
really !
trust me biy . . Huhu ! 


30 May 2011 ?  9malam ?
yess ! this our date and your time . .
date you minta couple dgn i ! HAHA !
memang lawak sangats ! :D
i ingatkan you just playplay with all this . .
so i tak ambik kisah lorr . .
but you said , " you serius ! "
you invite i in Married lgy too  !
HAHA ! kita da rasmi suami isteri lorr skrg . . hehe .
OMGOSSH ! sayangs  !
HAHA ! i really surprise all this . .

you , i masih tertanya tanya meyh !
boleh ke you terima i seadanya ?
i Tidak Lawa pun seriuslly !
i Buruk sangats sayangs . .
kenapa except me ? ?

i tahu , time i cakap macam ni at you , mesti you kata , " i tak kisah ? "
HAHA ! lawak betul lorr biy niyy . .
masalahnya Kenyataannya Benar Belaka sayangs ! 
i really Ugly . . :(


biyy , kau sangat sporting lorr sayangs !
baik + penyanyang + caring + manja !
and yang paling aku suka too , suara kau !
HAHA ! aku tetarik sangat . .

walaupun , kita baru jee in relationship ni .
aku harap sangat kau , Jangan Pernah Tinggalkan Aku !
itu sahaja !
aku harap kau boley pegang janji janji kita too yee biyy !

lastly ,
saya sayangs awk !
saya Cinta awk ! 
iloveyou ! ♥


Thanks for reading! ♥

2 comments:

YusRa said...

great u in love <3<3

Nur Fara said...

aww aww ! thanks you

Sila click disini okay :)